Fontti:

  Tuo yhdistykseen Oivaa toimintaa!

Länsi-Pohjan Omaishoitajat ry on saanut maaliskuusta 2017 alkaen STEA:n rahoituksen OmaisOiva -toimintaan.

OmaisOiva-toiminta on Omaishoitajaliiton ja paikallisyhdistysten yhteinen, omaishoitajien voimavaroja tukeva, toimintamuotoja toteuttava, kehittävä ja juurruttava toimintamuoto.

OmaisOiva tuo osallistumisen mahdollisuuksia lähelle omaishoitoperheitä.

OmaisOiva-toiminta tuo omaishoitajalle kykyä, halua ja osaamista toimia omaishoitajana. Voimavaroja käsitellä erilaisia tunteita, löytää mahdollisuuksia ja uusia näkökulmia elämään.

 

 

OmaisOiva-toiminta tukee omaishoitajan jaksamista

OmaisOiva-toimintaa toteuttavat paikallisyhdistykset järjestävät omaishoitajien tueksi monia erilaisia toimintamuotoja. OmaisOiva-toiminta tarjoaa tietoa, ohjausta ja vertaistukea mahdollisimman lähellä kotia.

OmaisOiva-kioskeissa ja -kahviloissa saat tietoa omaishoidosta. Voit myös vaihtaa kokemuksia toisten omaishoitajien kanssa ja kuulla omaishoitajien paikallisyhdistyksen toiminnasta. Ilmoittautumatta ja sitoutumatta. Kioskit ja kahvilat palvelevat sekä omaishoitajia että muita omaishoidosta kiinnostuneita.

OmaisOiva-ryhmissä voit jakaa ajatuksia ja tunteita toisten omaishoitajien kanssa. Ovet-valmennuksesta saat tietoja, taitoja ja tukea omaishoitajana toimimiseen. OivaHetki antaa mahdollisuuden yksilölliseen kohtaamiseen.

 

                                                                                                                      

 

 

 

                                                                                             

 

                      Oivalogo_ja_pöllö_0.jpg